Ataşehir moloz hattı
23 Ağustos 2017 Genel
Ataşehir moloz hattı 0541 942 22 37
Ataşehir moloz hattı tüm mahalle ve sokaklarından tadilat tamirat sonrası oluşan taş tuğla toprak atıkları eski eşya atıkları bize ulaştığınız taktirde taşören firmamız taraından alımı yapılır.MOLOZ Nakliyecisi demek sadece o kirliliğin atıkları ortadan kaldırılması demek değildir, önce güvenlikli bir şekilde molozlar Nakliyesi yapılacak şekilde hazırlanır çuvallanır ve ya çuvalsız, sonrasında çuvallanan veya çuvalsız molozlar bölgeden alınarak gelen araçlarımız ize moloz atım alanlarına gönderilir. Çuvallı çuvalsız moloz alımı yapılan bölge ne amaç için kullanılacak ise temiz bir şekilde müşteriye teslim edilir.En kısa sürede size yakın MOLOZ Nakliyesi harfiyat atık Nakliyesi Nakliyesi için saha ekiplerimizi tarafınıza yönlendiriyoruz. Talep oluşturmak için bize ulaşın. 0541 942 22 37
moloz hattı, alo moloz hattı, moloz atma, moloz atımı, alo moloz, belediye moloz hattı,
moloz taşıma, moloz atımı belediye, moloz atımı fiyatları, belediye moloz atımı ücreti,
moloz atimi, alo moloz hattı ibb, moloz hattı ibb, belediye moloz taşıma, belediye moloz atma,
moloz atma ücreti, belediye moloz, belediye moloz alma, ibb moloz hattı, belediye moloz atımı,
moloz alımı, moloz toplama, hafriyat taşıma fiyatları, moloz,
İstanbul ilçelerine göre moloz hattı hizmeti verdiğmiz bölgeler;
İstabul tüm mahallelerine göre moloz hattı hizmeti verdiğimiz ilçelere bağlı mahalleler;
Ataşehir moloz hattı, Moloz atımı fiyatları olarak çağrı merkezimizden MOLOZ Nakliyecisi ile alakalı olarak araç ve personel talebinde bulunabilirsiniz.Tüm istanbul ve çevresine bu konuda hizmet verilmektedir.Hem ekonomik hemde kaliteli ve güvenilir hizmet almak istiyorsanız bu işin profesyoneli olan çalışanlarımızı profesyonel kadromuzu tercih etmelisiniz.
İstanbul moloz Nakliyesi merkezi olarak hep ilkemiz ve çalışma şeklimiz tamamı ile müşteri memnuniyeti odaklıdır.
İstanbul tüm bölgelerine mahallelerine MOLOZ Nakliyatı harfiyat atık Nakliyesi hizmeti verilmektedir. Web sitemiz üzerinden bize ulaşın
Arna vutköy
Avcı lar
Bağc ılar
Bah çelievler
Bakı rköy
Başa kşehir
Bayra mpaşa
Beşi ktaş
Beyl ikdüzü
Beyo ğlu
Büyü kçekmece
Çat alca
Esen ler
Esen yurt
Ey üp
Fat ih
Ga ziosmanpaşa
Güng ören
Kâğıt hane
Küçük çekmece
Sarıy er
Sili vri
Sul tangazi
Şiş li
Zey tinburnu
Anad olu Yakası
Ada lar
Ata şehir
Bey koz
Çek meköy
Ka rtal
Ka dıköy
Ma ltepe
pe ndik
San caktepe
Sul tanbeyli
Şi le
T uzla
Ümr aniye
Üsk üdar
Nüfus: 361,615 (2009)
Yüzölçümü (km kare): 25,84
Mahalle: 17
Koordinatlar: 40°59’0, 29°7’0
Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası’nda bir ilçedir. 2008 yılında Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Maltepe ve Kartal ilçelerinden ayrılan bölgelerin katılımıyla ilçe olmuştur.
2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. Güneyinde Maltepe, batısında Kadıköy, kuzeybatısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçelerine komşudur. İlçe 25,84 kilometrekaredir, nüfusu 345.588’dir ve sınırları dahilinde toplam 17 mahalle vardır.
5747 Sayılı, Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, 6 Mart 2008’de TBMM’de Kabul edildi. Kanunun ‘İlçe kurulması’ başlığı altındaki 1. maddesinin 18. bendinde, Ataşehir İlçesi şöyle tanımlanıyor: “Ekli (16) sayılı listede adları yazılı mahalleler ile mahalle kısımları merkez olmak ve aynı adla bir belediye kurulmak üzere İstanbul İli’nde Ataşehir İlçesi kurulmuştur.”
Tarihi ve Coğrafi Yapısı
Ataşehir İlçesi’nin Tarihi İstanbul’dan bile eskilere dayanmaktadır. İstanbul çevresindeki ilk insan yerleşimleri ancak M.Ö.5000-3000 yılları arasında ortaya çıkmışken, İçerenköy’de taş devrine ait ilk el baltalarına rastlanmıştır. 1331 Mayısında, Orhan Gazi; Kartal-Cevizlik’te Bizans Kralı III. Andronicus’u yendi. Üsküdar’a yürüdü. Komutanlarından Konuralp da; Aydos Kalesini, Kayışdağının batı eteklerindeki Ayazma Köyünün, şimdiki İçerenköy’ü alarak Üsküdar’da Orhan Beyle birleşti.
O zaman burada çok geniş bağlar, bir kilise bir hamam, bir sarnıç vardı. Bizanslılar ve rahipler buranın Türkler eline geçtiğine çok üzüldü. Özellikle kadınlar hamam sularının kendilerini güzelleştirdiğine inanırlardı. Geniş ölçüde yapılan şarapçılık, sebzecilik, meyvecilik bir çok rahibin geçimini sağlardı. Bu bölgede, Osmanlı Türklerine geçince, Anadolu’dan getirilen halk; Başta Merdivenköy olmak üzere yerleştirildi. Geyikli Babanın öğrencilerinden Gözcü Baba, Eren Baba, Kartla Baba, Ali Gazi, Sarı Gazi gibi savaşçı din adamları ve bunlara bağlı yüzlerce kişi Hıristiyan köylerine yerleştirildi. Bu savaşçılar korsan baskınlarından korunmak için Rumlarla birleşiyorlardı. 1335 yılında Tekkebağ Köyü böyle kurulmuştu. Köyün tek derdi su kıtlığıydı.
Bu bölge Eren Baba ile Ali Gazinin yönetimindeydi. 1465 ten sonra bölge adı olarak Erenköy, Tapuya geçti.1639 yılından sonra, Kayışdağı suyu künklerle Erenköye getirilince, Karaman Çiftliği ve Tekkebağ halkı Erenköye göçetti . 164 yılında Tersana Kahyası Mustafa Ağa camiyi yaptırdı. 1860 da Kadıköy’ün yedi mahallesinden biri oldu. 1872 de bölgenin batısında tren yolu ve istasyon yapılınca Hat komutanı, Ulaştırma Yüzbaşı Ali Beyin önerisiyle Erenköy adı şimdiki yerine verildi. İçerenköy Camisi (Mehmet Çavuş Camii) ilk defa 1665 tarihinde yapılmış daha sonra 1924’de yeniden yapılmıştır. Asıl Erenköy içerlek kaldığından ve Erenlerin bir kısmı daha içerilerde yerleştiği için semt bu adı alarak mahallemiz İÇERENKÖY oldu.
Ataşehir Belediyesi
Yorumlar